2024.03.28, csütörtök
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Szociális tűzifa rászorulóknak

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 

Az idei évben is támogatást nyert az önkormányzat tűzifa beszerzési pályázata, melynek köszönhetően – a Belügyminisztérium által nyújtott vissza nem térítendő támogatás felhasználásával – a rászorulókat, egyedül élő idős embereket fenyegető veszélyhelyzet megelőzésére segítséget tudunk nyújtani a téli időszakban.

 

A természetbeni juttatást időskorúak járadékára jogosult személyek, halmozottan hátrányos helyzetű gyermeket nevelő családok, települési támogatásra ill. aktív korúak ellátására jogosult személyek kérhetik, valamint azok a nyáregyházi állandó lakóhellyel rendelkező személyek, akiknek családjában az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíjminimum másfélszeresének összegét és azok a 70 év feletti személyek is, akiknek családjában egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíjminimum kétszeresét, egyedül élő esetén a nyugdíjminimum két és félszeresét.

 

A kérelmeket az erre rendszeresített, csatolt nyomtatványon a Nyáregyházi Polgármesteri Hivatalban kell benyújtani 2020. január 8-ig (a határidő jogvesztő). 

 

 

Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal

 

 

CsatolmányMéret
PDF icon szociális célú tűzifa iránti kérelem292.74 KB