2024.04.18, csütörtök
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Rend és közbiztonság

Közterület felügyelőt keresünk!

Közterület felügyelőt keresünk!

A Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal munkatársat keres közterület-felügyelői munkakör betöltésére. Ellátandó főbb feladatok: Nyáregyháza közigazgatási területén a közterületek jogszerű használatának ellenőrzése, engedélyhez, illetve útkezelői hozzájáruláshoz kötött tevékenységek ellenőrzése, köztisztasági szabályok betartásának ellenőrzése, behajtási engedélyek ellenőrzése. A foglalkoztatás határozatlan idejű, napi 8 órás, teljes munkaidős közszolgálati jogviszony. Jelentkezni 2021. május hó 25. napjáig Nyáregyháza jegyzőjénél lehet. (Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal; 2723 Nyáregyháza, Nyáry Pál út 35.)

A jelentkezések elbírálása a benyújtási határidőt követően azonnal megtörténik, mely után az állás – jogszabály szerinti próbaidő kikötésével – a bírálatot követően azonnal betölthető. A munkakörrel kapcsolatos részletes felvilágosítás a jegyzo@nyaregyhaza.hu címen kérhető.

Legyél te is tűzoltó!

OKF logo

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Monor Katasztrófavédelmi Kirendeltség felvételt hirdet beosztott tűzoltó illetve gépjárművezető beosztás betöltésére.

Harmadfokú hőségriasztás lépett életbe!

Hőségriadó elrendelése

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. augusztus 1. (kedd) 00:00 órától augusztus 4. (péntek) 24:00 óráig III. fokú hőségriasztást adott ki.

Hőségriadó elrendelése

Hőségriadó elrendelése

Értesítjük lakosainkat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma az ország egész területére vonatkozóan 2017. június 22. és június 26 között II. fokú hőségriasztást adott ki.

 

Általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter

tűzgyújtási tilalom

A mai naptól, átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter az erdőkben és fásításokban, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetében lévő külterületi ingatlanokon.

Felhívás árkok, átereszek tisztítására

Katasztrófavédelem

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Monor Katasztrófavédelmi Kirendeltsége felhívást adott ki a vízelvezetők karbantartására, a várható vízkárok megelőzése érdekében.Az ingatlanokkal határos árkok karbantartása, a vízelvezetés biztosítása lakossági feladat.A köztisztasági rendelet alapján az ingatlan oldalhatárai és a közúti gépjármű közlekedésre szolgáló szilárd burkolatú út közötti, kiépített vagy kiépítetlen terület gondozásáról, tisztán tartásáról, a nyílt árok és annak részei (csapadékvízgyűjtők, ingatlanhoz tartozó összefolyók, kapubejárók átereszei) takarításáról, az ezeket érintő növények vágásáról, összegyűjtéséről és a csapadékvíz zavartalan lefolyását akadályozó anyagok és más hulladék eltávolításáról az ingatlan tulajdonosának vagy használójának kell gondoskodnia.

Bűnmegelőzési tájékoztató november 3-án!

Bűnmegelőzési tájékoztató

NE VÁLJON CSALÓK ÁLDOZATÁVÁ!
VIGYÁZZON! Álrendőrök, álpolgárőrök, áltűzoltók követnek el trükkös lopásokat megyeszerte. NE engedjen be idegent a lakásába, semmilyen ürüggyel! Szolgáltatók (távfűtő,gáz,villany) szakembereit csak akkor engedje be, ha saját maga hívta, vagy értesítést küldtek a szerelő érkezéséről (de akkor is kérjen igazolványt, mielőtt beengedné). Mindig kérjen igazolványt, ellenőrizze, telefonáljon, de addig se engedje be az idegent a lakásába! Pénzt CSAK a postás visz! NE higgye, hogy hozzátartozójának pénzt hoztak, csak vissza kell adni belőle, s jószándékkal rokon tartozását se fizesse ki idegennek! Rendőr, polgárőr NEM vesz át pénzt és nem is ad! NE higgyen abban, hogy "milliókat nyert" , csak feltöltőkártyát kell venni vagy bankszámlára kell utalni előtte! Éljen az egészséges bizalmatlanság elvével, a csaló attól csaló, hogy bizalmat ébreszt!

BŰNMEGELŐZÉSI TÁJÉKOZTATÓT TARTUNK 2016. november 3-án (csütörtökön) 14.00 órától a Nyáry Pál Nyugdíjas Klub termében a művelődési házban.

Mészáros Pál
rendőr tzls., körzeti megbízott

Kerti hulladékok nyílttéri égetése

Nyáregyházi ÖTE

Községünkben az Önkormányzat 10/2006. /VII. 11./ sz. Kt. rendeletének 18. § szerint kerti hulladékot égetni kizárólag keddi és csütörtöki napokon szabad.
 

Országos tűzgyújtási tilalom lépett életbe

Tűzgyújtási tilalom

Általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a vidékfejlesztési miniszter 2013. július 22-étől átmeneti időre. Magyarország erdeiben a rendkívül gyors felmelegedés, a kánikulai meleg és a csapadékmentes időjárás miatt fokozott tűzveszély alakult ki, ezért a vidékfejlesztési miniszter az erdőkre és fásításokra, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területre a 2013. július 22-án átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el.A fenti időponttól kezdődően tilos a tűzgyújtás a felsorolt területeken a kijelölt tűzrakó helyeken is, valamint a közút- és vasút menti fásításokban, beleértve a parlag és gazégetést is.
 

A megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felhívása

Havazás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki Pest megye területére március 26-án, kedden éjfélig. Az előrejelzés szerint erős hófúvás várható, a friss hóval fedett területeken a viharos szél magas hótorlaszokat emelhet és 24 óra alatt akár 10 centimétert megahaladó friss hó hullhat.

Oldalak

Subscribe to RSS - Rend és közbiztonság