2024.03.29, péntek
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Szolgáltatások

Lakossági tájékoztatás

Kategória: 

Értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy a településen tapasztalható internetes hiba miatt kizárólag papír alapú vényeket tudunk kiállítani, a felhőszolgáltatást nem tudják orvosaink elérni. 

DTkH Nonprofit Kft. tájékoztatása

Kategória: 

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023.07.10-én a kihelyezett ügyfélkapcsolati pontunkon az ügyfélfogadás szünetel. Arra kérjük Önöket, hogy ügyintézés során elektronikus illetve telefonos elérhetőségeinket részesítsék előnyben.

ugyfelszolgalat@dtkh.hu, 06 53 500 152, 0653 500 153

Megértésüket köszönjük!

 

DAKÖV Kft. munkatársakat keres!

Kategória: 

A DAKÖV Kft. Monori Üzemigazgatósága munkatársakat keres az alábbi munkakörök betöltésére: 

- Diszpécser

- Szennyvízhálózat kezelő

- Ivóvízhálózat kezelő

- Villanyszerelő 

Az álláshirdetések részletei a csatolmányokban olvashatók! 

Álláshirdetés!

Kategória: 

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő-ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet kéményseprő szakmunkásokat és betanított munkásokat keres Ellátandó feladatok: A kéményseprő-ipari tevékenységről szóló 2015. évi CCXI. törvény rendelkezései alapján kéményseprő ipari tevékenység ellátása a lakossági szektorban. Foglalkoztatás: A munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény alapján.

 

Lakossági tájékoztató a Takarékbank Zrt. egyesüléséről és a bankszünnapról

Kategória: 

Tisztelt Lakosság! Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a takarékszövetkezeti szektor átalakításának legjelentősebb állomásaként 2019. október 31-én tizenegy takarékszövetkezet és két bank* egyesül a Takarékbank Zrt-ben. Novembertől a Takarék Csoport egyetlen univerzális kereskedelmi bankja több mint 1,1 millió ügyfelet szolgál ki és az ország legnagyobb fiókhálózatát működteti. A jogi egyesüléssel egyidőben a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. informatikai rendszerét egyesítik a Takarékbank Zrt. már működő hálózatával, ezért ötnapos informatikai átállás után, 2019. október 31-et követően november 6-án indulnak újra a bank szolgáltatásai, mely az új Takarékbank Zrt. minden fiókját és szolgáltatását érinti.

 

Gázszünet értesítő

Kategória: 
Tigáz

Értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy a TIGÁZ Földgázelosztó Zrt. karbantartási munkálatai miatt településünkön 2019. június 12-én 7.00 órától 2019. június 14-én 7.00 óráig teljes gázszolgáltatási szünet lesz. 

VOLÁNBUSZ menetrend változás

Kategória: 
Volánbusz

A VOLÁNBUSZ Zrt. mai tájékoztatása alapján értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy 2019. május 27. napjától településünket is érintő menetrendi változás lép életbe! A menetrend módosítások az autóbusz-járatok menetrendjében a 100a Budapest - Cegléd - Szolnok vasútvonal közlekedési rendjének módosulása miatt történnek. 

 

Tájékoztatás falugazdász ügyfélfogadásáról

Kategória: 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara értesíti Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Nyáregyháza településen minden héten, a csütörtöki munkanapon 8:00 - 12:00 óra között ügyfélfogadást tart a Polgármesteri Hivatalban.

Tájékoztatás hulladékgyűjtésről

Kategória: 
DTKH

Értesítjük Tisztelt Ingatlantulajdonosokat, hogy 2019. január 4-én pénteken a DTKH Nonprofit Kft. a kommunális hulladékgyűjtésen kívül szelektív gyűjtést is szervez, továbbá január 4-én és 12-én fenyőgyűjtést is tart!

Értesítés áramszünetről

Kategória: 
NKM

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Társaságunk, az NKM Áramhálózati Kft. az önök felhasználási helyét ellátó közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

 

Oldalak

Subscribe to RSS - Szolgáltatások