2017.11.19, vasárnap
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Önkormányzat

7. Nyáregyháza Fesztivál szeptember 8-án és 9-én

Kategória: 
Esemény dátuma: 
péntek, 2017, szeptember 8 - 17:00 - vasárnap, 2017, szeptember 10 - 03:00

7. Nyáregyháza Fesztivál plakát

Közterület-foglalás a 7. Nyáregyháza Fesztiválon

Kategória: 
7. Nyáregyháza Fesztivál - hamarosan...

Tájékoztatjuk a vendéglátóipari vállalkozókat, hogy a 7. Nyáregyháza Fesztiválon élelmiszer árusításra további közterület-foglalási engedélyeket nem adunk ki. Egyéb - nem élelmiszert forgalmazó - árusok jelentkezését korlátozott számban 2017. augusztus 10-ig várjuk.

Tájékoztatás tüzelőanyag támogatásról

Kategória: 
tüzifa

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 16/2017. (XI.2.) önkormányzati rendelete alapján a nyáregyházi állandó lakóhellyel rendelkező az időskorúak járadékára jogosult személy, a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvényben szabályozott halmozottan hátrányos helyzetű gyermeket nevelő család, Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének a szociális gondoskodás helyi szabályairól szóló 3/2015 (II. 18.) önkormányzati rendelete alapján járó települési támogatásra, ezen belül elsősorban a települési lakásfenntartási támogatásra jogosult személy, az aktív korúak ellátására jogosult személy részére – kérelemre – egyszeri tűzifajuttatást biztosít.

 

Közmeghallgatást és rész-falugyűléseket tartunk!

Kategória: 
címer

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Képviselő-testület 2017. november 6-án (hétfőn) 18.00 órától közmeghallgatást tart a Kovács István Művelődési Házban. November 7-én (kedden) a felsőnyáregyházi óvodában, 9-én (csütörtök) pedig a szentimretelepi "Fradi Sörözőben" lesz rész-falugyűlés szintén este 6 órától.

Tájékoztatás

Kategória: 

Tisztelt Lakosaink!

A településünk egyes területein fennálló áramszünettel kapcsolatban a következő tájékoztatást adjuk. A mai napon a károlyitelepre vezető útra kidőlt nyárfák, valamint a Diófasor útra dőlt fenyőfa eltávolítását, az utak járhatóvá tételét - a katasztrófavédelem és a tűzoltóság leterheltsége miatt - közmunkásaink segítségével megoldottuk. A Démásznak jeleztük a vezetékszakadásokat, kérve a mielőbbi intézkedést, prioritást kérve. Többszöri kérésünk ellenére sem adtak arra vonatkozóan tájékoztatást, hogy mikor kezdik meg a hibák elhárítását, a vezetékszakaszok javítását. A lakosoktól felénk érkező összes panaszt továbbítottuk. Kérjük, hogy ha telefonon nem tudják elérni a szolgáltatót, írjanak e-mailt az ugyfelszolgalat@demasz.hu címre. A Démász tájékoztatása alapján az ország többi részéből is a mi régiónkba irányították a szakembereket, valamint kérik a lakosok türelmét.

 

Testületi ülést tartunk

Kategória: 

 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő, nyilvános ülését 2017. október 31. napján (kedden) 17.00 órától tartjuk. A testületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

 

Pénzügyi bizottsági ülést tartunk

Kategória: 
címer

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzat Pénzügyi, Településfejlesztési és Ügyrendi Bizottsága soron következő ülését 2017. október 30. napján (hétfőn) 18.30 órától tartjuk. A bizottsági ülés helye: Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme.

 

Humán bizottsági ülést tartunk

Kategória: 
címer

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Humán Bizottsága soron következő ülését 2017. október 30. napján, hétfőn 17.00 órától tartjuk. A bizottsági ülés helye: Nyáregyháza Polgármesteri Hivatalának tanácskozó terme.

 

Meghívó

Kategória: 
Október 23 megemlékezés

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves Családját 2017. október 23-án hétfőn 15.00 órára a Kovács István Művelődési Házban az 1956-os forradalom és szabadságharc alkalmából tartandó megemlékezésre. Közreműködnek a Nyáry Pál Általános Iskola irodalmi színpados diákjai és a Nyáry Pál Nyugdíjas Klub tagjai. Ünnepi beszédet mond: Mészáros Sándor polgármester

Oldalak

Subscribe to RSS - Önkormányzat