2018.02.24, szombat
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Polgármesteri Hivatal

Testületi ülést tartunk

címer

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő, nyilvános ülését 2017. december 19. napján (kedden) 17.00 órától tartjuk. A testületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

 

Igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban

Zárva vagyunk

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal 2017. évi munkarendjében a 2017. december 22-29. napokra igazgatási szünetet rendelt el az ünnepek miatt. 

Tájékoztatás

Zárva tartás

 

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Polgármesteri Hivatal munkarendje az alábbiak szerint változik: 

2017. szeptember 11-én hétfőn a hivatal zárva tart! 

 

Igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban

Zárvatartás

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal 2017. évi munkarendjében a 2017. augusztus 14-18. napokra igazgatási szünetet rendelt el. 

Pénzügyi vezető munkatársat keresünk

Pénzügyi vezető

A Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal munkatársat keres pénzügyi vezetői munkakör betöltésére. Ellátandó főbb feladatok: Nyáregyháza Önkormányzatának költségvetési előirányzat tervezési és gazdálkodási, pénzügyi beszámolási és könyvvezetési jogszabályban rögzített feladatai. A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.

                

Tájékoztató a helyi iparűzési adóról

címer

Felhívjuk Tisztelt Adózóink figyelmét, hogy a Htv. 39/B. § (6) bekezdése alapján a Htv. 39/B. § (3) bekezdése szerinti egyszerűsített adóalap-megállapítást alkalmazó KATA-alany köteles adóbevallást benyújtani az adóévet követő év január 15-ig, ha az önkormányzat rendelete alapján az adóévben adóalap-mentességre jogosult, s ezzel a jogával élni kíván. 

Téli igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban

Zárva
Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal 2016. évi munkarendjében a 2016. december 23-30. napokra igazgatási szünetet rendelt el az ünnepek miatt.

Pénzügyi vezető munkatársat keresünk

pénzügyi vezető

A Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal munkatársat keres pénzügyi vezetői munkakör betöltésére. Ellátandó főbb feladatok: Nyáregyháza Önkormányzatának költségvetési előirányzat tervezési és gazdálkodási, pénzügyi beszámolási és könyvvezetési jogszabályban rögzített feladatai.

Értesítés a hivatali munkarend változásáról

címer

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy

a Polgármesteri Hivatal munkarendje

az alábbiak szerint változik:

2016. október 14. péntek: ügyfélfogadás:

8.00-12.00 óráig és 13.00-16.00 óráig

2016. október 15. szombat: a hivatal zárva tart! 

Ebzárlat és legeltetési tilalom elrendelése

róka

A Pest Megyei Kormányhivatal Monori Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya a rókák tavaszi veszettség elleni immunizálása céljából, Pest megye Dunától keletre eső területén belül, az alábbi települések teljes területére, a csalétek vakcina kiszórásának időpontjától számított 21 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el. A csalétek vakcina kiszórásának pest megyei időpontja 2016. október 1. – október 4. közötti időszak. Az ebzárlat időtartama: 2016. október 1-től október 22-ig tart.

Oldalak

Subscribe to RSS - Polgármesteri Hivatal