2018.02.23, péntek
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

DAKÖV Kft. ügyfélszolgálati tájékoztató

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 
Daköv Kft.
 
Tisztelt Felhasználók!
 
1./ Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy 2014. augusztus 01-jétől a díjbeszedői fizetési mód Nyáregyháza településen megszűnik. A víz-szolgáltatásról kiállított számlát postai úton vagy kézbesítő által fogjuk kiküldeni, a kiegyenlítéshez szükséges csekkel együtt. 
 
Amennyiben Ön, egyéni átutalással kívánja számláját kiegyenlíteni, azt a Pátria Takarékszövetkezetnél vezetett alábbi számla számon teljesítheti (kérjük egyéni átutalás esetén a közlemény rovatban szíveskedjenek feltüntetni a felhasználó azonosító számot): 65100314-11366524
 
Lehetősége van arra is, hogy számlavezető bankjánál megbízást adjon számlájának csoportos beszedési megbízással történő kiegyenlítésre. 
Az ehhez szükséges szolgáltató azonosító: A 10800870T213
 
Abban az esetben, ha a csekkes fizetési mód helyett a fentiekben részletezett fizetési módot kívánják, igénybe venni kérjük, üzemegységünk felé ezt írásban szíveskedjenek jelezni.
 
2./ Tájékoztatjuk továbbá Tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2014. szeptember 01-vel Nyáregyháza településen az ügyfélszolgálat helye és ideje az alábbiak szerint módosul:
Helye: Nyáregyháza Község Önkormányzatának épületében kijelölt helyiség 
Ideje: Hétfő 15-18-ig
 
3./ Felhívjuk a Tisztelt Felhasználók figyelmét, hogy a vízóra leolvasását továbbra is megszokott időben fogjál elvégezni a Daköv Kft. által megbízott, arcképes igazolvánnyal ellátott munkavállalók.
 
Együttműködésüket előre is köszönjük!
 
Pilis, 2014. augusztus 4.
 
DAKÖV Kft. 
Monori Üzemigazgatóság
pilisi üzemegysége
Tel: 06-29-499-261