2018.04.24, kedd
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Két hétre bezár a Nyugati Pályaudvar!

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 
MÁV Start

Június 22-től július 5-én éjfélig ideiglenesen bezár a Nyugati pályaudvar. Olyan karbantartási és felújítási munkákra kerül sor a vágányokon, a váltókon, a forgalmat irányító biztosítóberendezésen, a felsővezeték-hálózaton, az utasperonokon és az állomásépületen, amelyek elvégzése halaszthatatlanná vált, de a vonatforgalom fenntartása mellett nem lehetett elvégezni. A felújítások jelentős mértékben javítják a Nyugati pályaudvar szolgáltatásainak színvonalát és a vonatok menetrendszerű közlekedését.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyközlekedési Igazgatóságot, hogy 2015. június 21-én 23:00 órától 2015. július 5-én 24:00-ig Budapest-Nyugati állomáson végzett pályakarbantartási munkák a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A vágányzári időszakban Budapest-Nyugati állomásról vonatok nem indulnak és oda nem érkeznek, valamint a vonatok módosított viszonylatban és megállási renddel közlekednek.

A MÁV-START Zrt. sajtóközleménye az alábbi linken olvasható: http://www.mavcsoport.hu/mavinform/ket-hetre-bezar-nyugati-palyaudvar

CsatolmányMéret
PDF icon Hirdetmény vágányzári menetrend716.53 KB
Cimlapról lekerülés dátuma: 
vasárnap, 2015, július 5 - 23:59