2018.04.24, kedd
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

DAKÖV Kft. értesítése

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 
Daköv

A DAKÖV Kft. tisztelettel tájékoztatja Nyáregyháza lakosságát, hogy a településen, 2016-03-09-én történt vízhiányt, a vízműtelepen, illetve az áramszolgáltató hálózatán történt elektromos meghibásodás okozta. A meghibásodás miatti üzemzavar, szolgáltatás kiesést okozott, amiért a DAKÖV Kft. a lakosság elnézését kéri.

Cégünk a hibát haladéktalanul elhárította, de vízminőség javítása érdekében további karbantartási munkálatok szükségesek.

A soron kívüli mosatási, karbantartási munkálatok átmeneti szolgáltatás kieséssel járhatnak.

Az időszakos vízhiány várható időpontja:

2016. 03. hó 10.-18-ig

(hétfő reggeltől péntek estig)

naponta 07:00-17:00 óráig

Társaságunk megkülönböztetett figyelmet fordít a vízhálózat tisztítására.

A munkavégzés átmeneti kellemetlenséget okozhat, a munkálatok időtartama alatt átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. A karbantartás következtében a víz zavarossá válhat.

A víz, ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasoljuk, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet.

Kérjük a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

Szíves türelmüket, megértésüket előre is köszönjük!
 

2016-03-10

Daköv Kft. Monori Üzemigazgatóság

 

Cimlapról lekerülés dátuma: 
szombat, 2016, március 19 - 08:16