2024.02.22, csütörtök
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása 2022

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 

A Nyáregyháza Nyáry Pál Nyugdíjas Klub Egyesület 2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a FCA-KP-1-2022 kódjelű, a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” c. pályázati felhíváson.

A projekt célja eszközbérlés a 2022. évi Nyáregyházi Szüreti Bálra.

A kedvezményezett neve: Nyáregyháza Nyáry Pál Nyugdíjas Klub Egyesület

A támogató neve: Miniszterelnökség

Lebonyolító: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

A támogatás forrása: Magyarország 2022. évi központi költségvetéséről szóló 2021. XC. törvény 1. melléklet, XLVII. Gazdaság-újraindítási Alap fejezet, 2. Fejezeti kezelésű előirányzatok cím, 1. Gazdaság újraindítását szolgáló miniszterelnökségi fejezeti kezelésű előirányzatok, 1. Magyar Falu Program jogcímcsoport

A projekt címe: Eszközbérlés a 2022. évi Nyáregyházi Szüreti Bálra

A támogatói okirat száma: FCA-KP-1-2022/4-001596

A támogatás összege: 2 millió Ft

A megvalósítás összege: 2,2 millió Ft

A projekt tartalmának bemutatása: A Nyáregyháza Nyáry Pál Nyugdíjas Klub Egyesület 2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a FCA-KP-1-2022 kódjelű, a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” c. pályázati felhíváson. A projekt célja eszközbérlés a 2022. évi Nyáregyházi Szüreti Bálra.

A projektnek köszönhetően régi hagyományunkat ebben az évben is méltó módon, egy egész napos rendezvény keretei között valósíthatjuk meg. 2022 októberében a településünkön újra egy rég nem látott színvonalú, emlékezetes programot szeretnénk rendezni, mind az abban aktívan részt vevő lakosaink, mind pedig a vendégek, valamint a hozzánk ellátogató érdeklődők számára.

A megvalósítás helye: 2723 Nyáregyháza, Nyáry Pál út 441/2 hrsz.