2020.02.25, kedd
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Egészségügy

Tüdőszűrést tartunk!

Kategória: 

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Nyáregyháza nagyközségben 2019. december 6-tól 2019. december 10-ig tüdőszűrést tartunk! A szűrővizsgálat 40 év feletti lakosoknak évente egy alkalommal továbbra is ingyenes. 40 éves kor alatt, illetve munkahelyi alkalmassági vizsgálathoz a vizsgálat díja 1700 Ft, mely az OEP által országosan elrendelt összeg. A befizetés a szűrőállomáson kapható csekken történik. A 14-18 év közötti gyermekek szűrése ingyenes, de beutaló, és szülői beleegyező nyilatkozat szükséges. A törvény által kötelezettek, illetve a 18 évnél idősebb tanulóknál, akiknek az oktatási törvény ezt előírja, a vizsgálat természetesen ingyenes.

Dr. Farkas Gábor háziorvos rendelése

Kategória: 

Értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy Dr. Farkas Gábor háziorvos rendelése a Lázár úti orvosi rendelő átalakítása miatt az alábbiak szerint változik: 

 

ORVOSI RENDELÉSI HELY VÁLTOZÁS!

Kategória: 
Változás!

Tájékoztatjuk lakosainkat, hogy az egészségház és az orvosi rendelő felújítási munkálatai miatt 2019. október 16-tól (szerda) a rendelések a következők szerint változnak:
- a felsőnyáregyházi rendelő helyett a Dr. Marjai Viktor Egészségházban lesznek a rendelések változatlan időpontokban az építés befejezéséig;
- a gyermekorvosi és védőnői rendelőhelyiségek felújításának ideje alatt az Idősek Napközi Otthonába (szomszédos épület) költözik át a rendelés.

Köszönjük megértésüket!

 

Tüdőszűrést tartunk!

Kategória: 
Tüdőszűrés

Felhívjuk Tisztelt Lakosaink figyelmét, hogy településünkön ismét tüdőszűrést tartunk. A vizsgálat ideje: 2017. december 5-én kedden 8.00-18.00 óráig, december 6-án szerdán 9.00-19.00 óráig. A vizsgálat helye: Idősek Napköziotthona, Ady Endre út 1/A. 

Ebzárlat és legeltetési tilalom elrendelése

Kategória: 
Ebzárlat

A Pest Megyei Kormányhivatal Monori Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya a rókák tavaszi veszettség elleni immunizálása céljából, Pest megye Dunától keletre eső területén belül, az alábbi települések teljes területére, a csalétek vakcina kiszórásának időpontjától számított 21 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el. A csalétek vakcina kiszórásának pest megyei időpontja 2017. április 3. ás április 6. közötti időszak.

Az ebzárlat időtartama 2017. április 3-tól április 24-ig tart.

 

Tüdőszűrést tartunk!

Kategória: 
Tüdőszűrés

Felhívjuk Tisztelt Lakosaink figyelmét, hogy településünkön ismét tüdőszűrést tartunk. A vizsgálat ideje: 2016. december 6-tól december 9-ig naponta 7.30-tól 17.20-ig. A vizsgálat helye: Idősek Napköziotthona, Ady Endre út 1/A. 

Ebzárlat és legeltetési tilalom

Kategória: 
Ebzárlat

A Pest Megyei Kormányhivatal Monori Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya a rókák őszi veszettség elleni immunizálása céljából, Pest megye Dunától keletre eső területén belül, az alábbi települések teljes területére, a csalétek vakcina kiszórásának időpontjától számított 21 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el. A csalétek vakcina kiszórásának pest megyei időpontja 2015. október 3. és október 8. közötti időszak.

 

Értesítés eboltásról

Kategória: 
eboltás
 
A veszettség elleni védekezés részletes szabályairól szóló 164/2008.(XII.20.) FVM rend. 4.§ (1) bekezdése értelmében 2015. április hónapban kerül sor a kötelező veszettség elleni eboltásra Nyáregyházán! 
 
Az akciós eboltás időpontjai, és helyei a következők:
 

Ebzárlat felhívása

Kategória: 
Ebzárlat elrendelése

A Pest Megyei Kormányhivatal Monori Járási Hivatal Járási Állategészségügyi és Élelmiszer-Ellenőrző Hivatala a rókák tavaszi veszettség elleni immunizálása céljából, Pest megye Dunától keletre eső területén belül, az alábbi települések teljes területére, a csalétek vakcina kiszórásának időpontjától számított 21 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el. A csalétek vakcina kiszórásának pest megyei időpontja 2015. március 28. és április 2. közötti időszak. 

Az ebzárlat időtartama: 2015. március 28-tól 2015. április 23-ig tart. 

Az elrendelt járványügyi intézkedésben érintett települések: Bénye, Csévharaszt, Ecser, Farmos, Gomba, Gyömrő, Káva, Kóka, Maglód, Mende, Monor, Monorierdő, Nagykáta, Nyáregyháza, Pánd, Péteri, Pilis, Sülysáp, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápószentmárton, Tóalmás, Úri, Üllő, Vasad, Vecsés. 

 

Felhívás szűrővizsgálatra

Kategória: 
Orvosi vizsgálat
Az idejében felismert melldaganat gyógyítható! A korai felismerés eszköze a mammográfiás szűrővizsgálat. A Nyáregyházán lakó 45–65 éves nők, akik utolsó mammográfiás vizsgálata óta eltelt 2 év, meghívólevelet kapnak, amin szerepel, hogy mikor várják őket a Flór Ferenc Kórházban (2143 Kistarcsa, Semmelweis tér 1.tel.: 06 (28) 507-126)vizsgálatra. Vegyen részt Ön is a mammográfiás szűrővizsgálaton!A szűrővizsgálat ingyenes.
 

 

Oldalak

Subscribe to RSS - Egészségügy