2024.03.29, péntek
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Lakossági tájékoztató

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat

Tisztelt Nyáregyházi Lakosok!

A járványügyi veszélyeztetettség növekedésére tekintettel, a koronavírus fertőzés terjedésének akadályozása érdekében 2020. november 2. napjától a Nyáregyházi Polgármesteri Hivatalban az ügyintézés folyamatos lesz, azonban személyes ügyintézés szünetel, kizárólag telefonon illetve e-mailben van lehetőség kapcsolatfelvételre.

Ennek biztosítása érdekében a Hivatal bejárata zárva lesz.

Egyes, csak személyesen intézhető ügyekben (házasságkötési szándék bejelentése, valamint apai elismerő nyilatkozat megtétele), előzetesen, telefonon egyeztetett időpontban kerülhet sor személyes ügyintézésre.

A személyes ügyintézés szüneteltetésének időtartama alatt a felmerülő egyéb ügyek kérelemnyomtatványait az alábbi linkeken érhetik el:

Adóügyek:

http://nyaregyhaza.hu/polgarmesteri-hivatal/letoltheto-nyomtatvanyok/adougyek

Egyéb közigazgatási ügyek:

http://nyaregyhaza.hu/polgarmesteri-hivatal/letoltheto-nyomtatvanyok/kozigazgatasi-ugyek

Ügyük indításához szükséges kérelemnyomtatványt szíveskedjenek letölteni, kitölteni és aláírva, telefonos elérhetőséget megjelölve, a szükséges (pl. jövedelemigazolás) mellékletekkel együtt a Hivatal bejáratánál elhelyezett „Levelek" feliratú gyűjtődobozba dobva, vagy a hivatal@nyaregyhaza.hu e-mail címre küldve eljuttatni az ügyintézőkhöz.

Aki nem rendelkezik a fentiekhez szükséges eszközökkel (pl. nyomtató, internet), az a 29 690 180 telefonszámon indíthatja az ügyintézést, a kapcsolt ügyintéző kitölti a kérelemnyomtatványt, tájékoztat a csatolandó mellékletekről, melyeket 8 napon belül – az indított ügyet megjelölő, aláírt kisérőlevéllel együtt - szintén a Hivatal bejáratánál elhelyezett „Levelek" feliratú gyűjtődobozba dobva kell benyújtani.

A kérelmek elbírálása a szokott rendben történik.

Együttműködésüket köszönjük.