2024.07.24, szerda
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Új védőnő Nyáregyházán!

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 
Lajáné Kuris Loretta

A gyermek életét az anya várandósságától a gyermek felnövekedéséig végigkíséri a védőnő, sok anyának nagy segítség a jelenléte. A védőnői feladatokat településünkön 2010 októbere óta Parádi Rozália helyettesként látta el. Májusban új nyáregyházi körzetek kerültek kialakításra, melynek ellátását június 1-jétől Lajáné Kuris Loretta végzi. Új védőnőnk 1978-ban született Palócföldön, Balassagyarmaton. Gyermekéveit egy nógrád megyei kis faluban, Varsányban töltötte. Három gyermeke született, jelenleg Dabas-Sáriban él családjával.

2006-ban adta be a jelentkezését a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karának Egészségügyi gondozás és prevenció szakára, ahol 2010 júniusában szerzett védőnői képesítést. A diploma megszerzése után Dabas-Sáriban dolgozott, egy GYES-en lévő kolléganőt helyettesített.

Kérjük a szülőket, hogy időpont egyeztetés céljából keressék őt a következő telefonszámon: 06 (30) 512-2065, hogy a tanácsadások gördülékenyen menjenek, és hogy senkinek se kelljen hosszasan várakoznia.