2021.04.22, csütörtök
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

VERTIKÁL Zrt. tájékoztatása számlázásról

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 
Vertikál Zrt.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény módosításáról szóló, 2016.04.01-vel hatályba lépett 2015. évi CCXXI. törvény 1. § (4) bekezdése alapján a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás végzése holding rendszerű működésre került átszervezésre. A közszolgáltatási folyamatba, az állami feladatkör ellátására a törvénymódosítás beemelte az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-t.

Társaságunk változatlanul teljesíti a közszolgáltatási feladatot az ingatlanhasználók részére, mivel a szolgáltatás nyújtása és az ügyfélszolgálati feladatok ellátása a jövőben is megilleti. A feladatmegosztás következtében a NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. jogosult a közszolgáltatási díjszámlázási, díjbeszedési, valamint a díjhátralék-kezelési feladat ellátására, ezért 2016.04.01-ét követően teljesített közszolgáltatási számlát az NHKV Zrt. állítja ki az Önök részére.

Az NHKV Zrt. jelenleg nem rendelkezik azzal az adatbázissal és informatikai rendszerrel, hogy a számlákat ki tudja bocsátani, ezért az Önök részére havonta kiállítandó számlák 2016. április 01-től nem készültek el.

Társaságunk bérszámlázásra jelentkezett az NHKV Zrt.-nél, így várhatóan július hónapban megindulhat a számlázás, addig a türelmüket kérjük.

 

VERTIKÁL Nonprofit Zrt.