2024.05.16, csütörtök
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása 2023

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 

A Nyáregyháza Nyáry Pál Nyugdíjas Klub Egyesület 1,8 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a FCA-KP-1-2023 kódjelű, a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” c. pályázati felhíváson.

A projekt célja eszközbérlés a 2023. évi Nyáregyházi Szüreti Bálra.

A kedvezményezett neve: Nyáregyháza Nyáry Pál Nyugdíjas Klub Egyesület

A támogató neve: Miniszterelnökség

Lebonyolító: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

A támogatás forrása: Magyarország 2023. évi központi költségvetéséről szóló 2022. évi XXV. törvény 1. melléklet, XI. Miniszterelnökség fejezet, 30. Fejezeti kezelésű előirányzatok cím, 1. Célelőirányzatok alcím, 41. Magyar Falu Program megvalósításához kapcsolódó támogatások jogcímcsoport, 2. Magyar Falu Program jogcím

A projekt címe: Eszközbérlés a 2023. évi Nyáregyházi Szüreti Bálra

A támogatói okirat száma: FCA-KP-1-2023/4-001458

A támogatás összege: 1,8 millió Ft

A megvalósítás összege: 2,6 millió Ft

A projekt tartalmának bemutatása: A Nyáregyháza Nyáry Pál Nyugdíjas Klub Egyesület 1,8 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a FCA-KP-1-2023 kódjelű, a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” c. pályázati felhíváson. A projekt célja eszközbérlés a 2023. évi Nyáregyházi Szüreti Bálra.

A projektnek köszönhetően régi hagyományunkat ebben az évben is méltó módon, egy egész napos rendezvény keretei között valósíthatjuk meg. 2023 októberében a településünkön újra egy rég nem látott színvonalú, emlékezetes programot szeretnénk rendezni, mind az abban aktívan részt vevő lakosaink, mind pedig a vendégek, valamint a hozzánk ellátogató érdeklődők számára.

A megvalósítás helye: 2723 Nyáregyháza, Nyáry Pál út 441/2 hrsz.