2023.09.22, péntek
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

A lejárt LTP szerződések kiutalási értesítőjéről

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
A lejárt LTP szerződések kiutalási értesítőjéről

A legtöbb OTP lakástakarék-pénztári szerződés futamideje az idei évben lejár. Akik a fizetési kötelezettségüket teljesítették, azoknak a bank kiutalási értesítőt és Válaszlapot küld.

A lakosok az LTP szerződések megtakarítási összegét az érdekeltségi hozzájárulás erejéig – korábban tett nyilatkozatuk alapján – a Dánszentmiklós-Nyáregyháza Víziközmű Társulat javára engedményezték, ezért az OTP a megtakarított összegek kiutalását elfogadottnak tekinti. A megtakarítási összeg a Társulat javára automatikusan kerül átutalásra a kiutalási időpontban.

Mivel a pénzintézet a kiutalást elfogadottnak tekinti, a Válaszlap 1., 2., 3. pontjában automatikusan megjelölte a kiutalás elfogadásának tényét, a megtakarítási összeg lakáscélra történő felhasználását, valamint a felhasználás célját (közműfejlesztés).

Kérjük, hogy a Válaszlap 4. pontjában töltse ki a megtakarítási összeg lakáscélú felhasználásnak helyét (az érdekeltség címét és a helyrajzi számot).

A szerződéses összeg és a várható megtakarítás különbségének erejéig lakáskölcsön igényelhető. Amennyiben ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, a Válaszlap 5. pontjában jelezze, hogy a felvehető lakáskölcsönről lemond.

Kérjük az előtakarékoskodókat, hogy a kiutalási értesítőben mellékelt Válaszlapot töltsék ki, és juttassák el az OTP Bank pilisi fiókjába (2721 Pilis, Rákóczi u. 9.), vagy adják le a nyáregyházi Polgármesteri Hivatalban. A helyben leadott Válaszlapokat a Társulat havonta megküldi az OTP-nek.

Dánszentmiklós-Nyáregyháza Víziközmű Társulat