2024.02.22, csütörtök
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Önkormányzat

Árusítás a Nyáregyháza Fesztiválon

Kategória: 
Nyáregyháza Fesztivál

Településünk rendezvényterülete évről évre a térség egyik legnagyobb bulihelyszínévé válik szeptember elején, amikor több ezer látogatót fogad a Nyáregyháza Fesztiválon. Látogatóink növekvő igényeit kiszolgálva az idei évtől kezdve a rendezvényt újabb szintre emeljük, ezért az ingyenes belépés lehetőségét csak a helyi lakosoknak és a 10 éven aluli gyermekek számára biztosítjuk.
A más településekről érkező vendégeknek belépőjegyet kell vásárolniuk (elsősorban online értékesítés).

A fesztivál 2 napos, időpontja 2023. szeptember 8-9 (péntek-szombat), melyet megelőz egy ingyenesen látogatható 0. nap, aminek fő programja a János vitéz színdarab bemutatása.

Látogatóink étellel, itallal, gasztronómiai különlegességekkel történő kiszolgálása érdekében, valamint egyéb termékek – édességek, ajándéktárgyak, kézműves termékek, stb. – árusítására értékesítő partnereket várunk. Az árusításra  a mellékelt területhasználati kérelem kitöltésével lehet jelentkezni 2023. július 31-ig.
A szervezők – tekintettel a rendelkezésre álló terület nagyságára – fenntartják a fesztiválon résztvevő árusok kiválasztásának és elhelyezésének jogát.

Képviselő-testületi ülés közvetítése

Kategória: 

A Képviselő-testületi ülést 17.00 órától élőben közvetítjük.

Testületi ülést tartunk

Kategória: 
Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő, nyilvános ülését 2024. január 30. napján (kedden) 17:00 órakor tartja.
A képviselő-testületi ülés helye: Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (Nyáry Pál út 37.)
 
A képviselő-testületi ülés javasolt napirendje:

Testületi és bizottsági üléseket tartunk!

Kategória: 
Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő, nyilvános ülését 2023. december 19.napján (kedden) 17:00 órakor tartja.
Ezt megelőzően 16:00 órától a Humán Bizottság tart döntéselőkészítő ülést.
A bizottsági és a képviselő-testületi ülés helye: Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (Nyáry Pál út 37.)
 
A képviselő-testületi ülés javasolt napirendje:
 

Bűnmegelőzési beszélgetős délután

Kategória: 
Esemény dátuma: 
vasárnap, 2023, december 17 - 17:00 - 19:00

Közeledve a karácsony ünnepéhez, egyre fontosabb, hogy gondoskodjunk szeretteinkről és nem csak abban az értelemben.
Az a tendencia, hogy ezen időszakban a csalók is sajnos sokkal nagyobb intenzitással tevékenykednek, mely beárnyékolhatja az ünnepet.
 

Falukarácsonyi Ünnepség

Kategória: 
Esemény dátuma: 
szombat, 2023, december 16 - 15:00 - 18:00

December 16-án a Falukarácsonyi Ünnepséggel zárjuk az ünnepváró programok sorát. A 15 órakor kezdődő ünnepség közös adventi gyertyagyújtással kezdődik, ahol a három felekezet mellett az Önkormányzat nevében Pogácsás Tibor Képviselő úr és Mészáros Sándor polgármester közösen gyújtják meg az adventi hétvégéket jelképező gyertyákat

Nyáregyházi Világító Adventi Kalendárium

Kategória: 
Esemény dátuma: 
péntek, 2023, december 1 - 17:00 - vasárnap, 2023, december 24 - 20:00

24 nap 24 csoda
Újra Világító Adventi Ablakok Nyáregyházán

 

Idén ismét útjára indul a Nyáregyházi Világító Ablakok – rendhagyó Adventi Kalendárium közösségi karácsonyváró programsorozatunk.

A december 1-24. közötti időszakban- az adventi kalendáriumok mintájára- idén is minden nap „kinyílik” egy ünnepi díszbe öltözött ablak településünk különböző pontjain. Amellett, hogy kiváló közösségépítő program a számozott ünnepi ablakok megkeresése, remek alkalom arra is, hogy még jobban megismerjük településünket.

Közművelődés-szervező munkatársat keresünk

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet művelődésszervező munkakör betöltésére. A munkaviszony időtartalma: határozatlan idejű munkaviszony. Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő. A munkavégzés helye: Pest vármegye, 2723 Nyáregyháza, Nyáry Pál út 32. 

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: 

Testületi ülést tartunk

Kategória: 
Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő, nyilvános ülését 2023. november 21.napján (kedden) 17:00 órakor tartja. A képviselő-testületi ülés helye: Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (Nyáry Pál út 37.)
 
A képviselő-testületi ülés javasolt napirendje:
 

Újra Világító Adventi Ablakok Nyáregyházán - Felhívás

Kategória: 
Esemény dátuma: 
péntek, 2023, december 1 - 17:00 - vasárnap, 2023, december 24 - 17:00

Idén ismét meghirdetjük a Nyáregyházi Adventi Világító Ablakok közösségi karácsonyváró programunkat.

A december 1-24. közötti időszakban- az adventi kalendáriumok mintájára- idén is minden nap „kinyílik” egy ünnepi díszbe öltözött ablak településünk különböző pontjain. Amellett, hogy kiváló közösségépítő program a számozott ünnepi ablakok megkeresése, remek alkalom arra is, hogy még jobban megismerjük településünket. Várjuk, azon magányszemélyek, intézmények, szervezetek jelentkezését, akik szívesen ünnepi díszbe öltöztetnek egy ablakot az ünnepvárás jegyében.

Oldalak

Subscribe to RSS - Önkormányzat