2023.09.22, péntek
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Nyáregyházán is nyilvános az adósok listája

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 

Tisztelt Adózók!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az adózás rendjéről szóló törvény 2012. január 1-től feljogosítja az önkormányzati adóhatóságot arra, hogy a helyi (kommunális és iparűzési) adók, valamint a gépjárműadó vonatkozásában adótartozással rendelkező adózó nevét, címét és a tartozás összegét a helyben szokásos módon közzéteheti.

Az önkormányzati adóhatóság élni kíván a törvényi lehetőséggel, és rendszeresen közzé fogja tenni a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján és az Önkormányzat honlapján a hátralékosok listáját remélve azt, hogy ezáltal javulni fog az adófizetési morál a településen.
Első alkalommal a 2012. április 30-án hátralékkal rendelkező magánszemélyek és cégek adatait hozzuk nyilvánosságra május 15-én. A lista első alkalommal történő megjelentetése előtt a hivatal az érintetteket tájékoztatja.

Felhívjuk azon állampolgárok figyelmét, akiknek adószámláin hátralékot tartunk nyilván, hogy mielőbb rendezzék tartozásukat a végrehajtási eljárás megindításának és a hátralék közzétételének elkerülése érdekében!

Zinger Miklós
jegyző

CsatolmányMéret
PDF icon Bővebb tájékoztató38.8 KB