2024.03.28, csütörtök
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Új falugazdásza van településünknek

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 
Kandó László falugazdász

Tisztelt Gazdálkodók, Őstermelők!

Kandó László vagyok, 58 éves Nagykátai lakos. 1978-ban végeztem a Gödöllői Agrártudomány Egyetem Mezőgazdaság-tudományi Karán (mai nevén: Szent István Egyetem). Végzés után Termelőszövetkezetekben dolgoztam, majd a húsipar területén. 2000 óta a falugazdász hálózatban köztisztviselőként, jelenleg kormánytisztviselőként dolgozom. Lakcímváltozások miatt a váci, gödöllői, nagykátai és budapesti körzetközpontokban dolgoztam.

Tavaly augusztus elsejétől a monori körzetközpontba kértem áthelyezésemet, mert Kovács Endre kollégám nyugdíjba vonult, majd tavaly december 31-e után Muszkán István kollégám is nyugdíjba vonult így a monori körzet 17 községét jelen pillanatban egyedül látom el.

E miatt a községben sajnos fogadóórát nem tudok tartani, de Monoron a Városi Piac 41. szám alatt a falugazdász irodában mindenkinek állok rendelkezésére, hétfő, kedd, szerda: 9.00–12.00 óra és 13.00–16.00 óra között, valamint péntek: 9.00–12.00 óra között.
Elérhetőségeim: 06 (29) 416-273 vagy 06 (30) 658-6918

Remélem az idők folyamán meg tudom ismerni a nyáregyházi területet és az ott dolgozó termelőket is, mert jelenleg nagyon hiányos a terület és emberismeretem.

Igyekszem munkámmal a legmesszebb menőkig kielégíteni igényeiket.

Bármilyen gazdálkodással kapcsolatos kérdéssel, problémával keressenek meg személyesen vagy telefonon.

Aktualitások:

  • Vis maior bejelentés esetleges hasznosításban bekövetkezett változásról a területalapú támogatásnál.
  • Kárenyhítési igénybejelentés (aszály) – azon gazdák tehetik, akik a kárenyhítési hozzájárulást befizették, vagy befizetik szeptember 15-ig.

Eredményes gazdálkodást és Jó egészséget kívánok minden nyáregyházi lakosnak!

Kandó László
falugazdász