2023.05.28, vasárnap
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Szolgáltatások

Álláshirdetés!

Kategória: 

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő-ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet kéményseprő szakmunkásokat és betanított munkásokat keres Ellátandó feladatok: A kéményseprő-ipari tevékenységről szóló 2015. évi CCXI. törvény rendelkezései alapján kéményseprő ipari tevékenység ellátása a lakossági szektorban. Foglalkoztatás: A munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény alapján.

 

Lakossági tájékoztató a Takarékbank Zrt. egyesüléséről és a bankszünnapról

Kategória: 

Tisztelt Lakosság! Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a takarékszövetkezeti szektor átalakításának legjelentősebb állomásaként 2019. október 31-én tizenegy takarékszövetkezet és két bank* egyesül a Takarékbank Zrt-ben. Novembertől a Takarék Csoport egyetlen univerzális kereskedelmi bankja több mint 1,1 millió ügyfelet szolgál ki és az ország legnagyobb fiókhálózatát működteti. A jogi egyesüléssel egyidőben a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. informatikai rendszerét egyesítik a Takarékbank Zrt. már működő hálózatával, ezért ötnapos informatikai átállás után, 2019. október 31-et követően november 6-án indulnak újra a bank szolgáltatásai, mely az új Takarékbank Zrt. minden fiókját és szolgáltatását érinti.

 

Gázszünet értesítő

Kategória: 
Tigáz

Értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy a TIGÁZ Földgázelosztó Zrt. karbantartási munkálatai miatt településünkön 2019. június 12-én 7.00 órától 2019. június 14-én 7.00 óráig teljes gázszolgáltatási szünet lesz. 

VOLÁNBUSZ menetrend változás

Kategória: 
Volánbusz

A VOLÁNBUSZ Zrt. mai tájékoztatása alapján értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy 2019. május 27. napjától településünket is érintő menetrendi változás lép életbe! A menetrend módosítások az autóbusz-járatok menetrendjében a 100a Budapest - Cegléd - Szolnok vasútvonal közlekedési rendjének módosulása miatt történnek. 

 

Tájékoztatás falugazdász ügyfélfogadásáról

Kategória: 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara értesíti Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Nyáregyháza településen minden héten, a csütörtöki munkanapon 8:00 - 12:00 óra között ügyfélfogadást tart a Polgármesteri Hivatalban.

Tájékoztatás hulladékgyűjtésről

Kategória: 
DTKH

Értesítjük Tisztelt Ingatlantulajdonosokat, hogy 2019. január 4-én pénteken a DTKH Nonprofit Kft. a kommunális hulladékgyűjtésen kívül szelektív gyűjtést is szervez, továbbá január 4-én és 12-én fenyőgyűjtést is tart!

Értesítés áramszünetről

Kategória: 
NKM

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Társaságunk, az NKM Áramhálózati Kft. az önök felhasználási helyét ellátó közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

 

Magyar Posta Zrt. tájékoztató napja

Kategória: 
Magyar Posta

A Magyar Posta Zrt. kihelyezett tájékoztató napot tart a munka felvétellel kapcsolatban az alábbi helyszínen és időpontban.

Helyszín:        Idősek Napközi Otthona Nyáregyháza, Ady Endre út 1/a.

Időpont:          2018. 02. 06. (kedden) 12:00

Tájékoztatás a hulladékszállításról

Kategória: 
DTkH logó

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy társaságunk 2018. január 13-án (szombaton) a házhoz menő zöldhulladék gyűjtés keretében fenyőgyűjtést szervez. Fenti napon kizárólag a kihelyezett fenyőket szállítjuk el!

 

 

Értesítés áramszünetről

Kategória: 
NKM

Értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy az NKM Áramhálózati Kft. településünkön a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog. Az áramszünettel érintett utcák felsorolása az alábbi hivatkozáson érhető el: 

 

Oldalak

Subscribe to RSS - Szolgáltatások