2024.02.28, szerda
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Lakossági barnakőszén igények felmérése

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat

 

Tisztelt Lakosaink!

Az év elején szomszédunkban kirobbant háború, továbbá a bevezetett gazdasági szankciók következében jelentősen megváltozott a gazdasági környezet, az energiaárak drasztikusan megemelkedtek.

A kialakult gazdasági helyzet, valamint a következményeként létrejött energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetősekhez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

Ennek érdekében a Belügyminisztérium megkereste önkormányzatunkat is, a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felmérésére.

Fentiekre való hivatkozással, kérnénk a széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosságot, hogy szíveskedjenek jelezni a barnakőszén szükségletet a Nyáregyházi Polgármesteri Hivatala felé legkésőbb 2022. szeptember 26-án 16.00 óráig. A visszajelzésüket háztartásonként, mázsa mennyiségben megadva, ügyfélfogadási időben személyesen a hivatali titkárságon, vagy telefonon a 29/690-180-as központi számon, vagy e-mailben a bejelentes@nyaregyhaza.hu címre szíveskedjenek teljesíteni.

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Lakosainkat, hogy az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást! Az összesített adatokat Hivatalunk a Belügyminisztérium felé továbbítja.

 

Nyáregyháza, 2022. szeptember 19.

 

                                                                                  Zinger Miklós

                                                                                         jegyző