2023.05.28, vasárnap
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Önkormányzat

Megemlékezés az Összetartozás Napja alkalmából Nyáregyházán

Kategória: 
Esemény dátuma: 
hétfő, 2023, június 5 - 10:00 - 11:00

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata tisztelettel meghívja Nyáregyháza lakosságát a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából 2023. június 5-én, hétfőn 10:00 órakor a Kovács István Művelődési Házban tartandó megemlékezésre és azt követő koszorúzásra a Trianoni Emlékműnél.

Gyermeknap Nyáregyházán

Kategória: 
Esemény dátuma: 
szombat, 2023, június 3 - 15:00 - 19:00

Különleges Gyereknap Nyáregyházán! Nem mindennapi programokkal várjuk településünk legfiatalabb lakóit június 3-án a játszótérre! 15 órakor igazi logikofferes vadászaton vehettek részt, ahol izgalmas feladatok megoldása, csapatmunka és ügyesség is kell ahhoz, hogy megtaláljátok a kincset! 

Árusítás a Nyáregyháza Fesztiválon

Kategória: 
Nyáregyháza Fesztivál

Településünk rendezvényterülete évről évre a térség egyik legnagyobb bulihelyszínévé válik szeptember elején, amikor több ezer látogatót fogad a Nyáregyháza Fesztiválon. Látogatóink növekvő igényeit kiszolgálva az idei évtől kezdve a rendezvényt újabb szintre emeljük, ezért az ingyenes belépés lehetőségét csak a helyi lakosoknak és a 10 éven aluli gyermekek számára biztosítjuk.
A más településekről érkező vendégeknek belépőjegyet kell vásárolniuk (elsősorban online értékesítés).

A fesztivál 2 napos, időpontja 2023. szeptember 8-9 (péntek-szombat), melyet megelőz egy ingyenesen látogatható 0. nap, aminek fő programja a János vitéz színdarab bemutatása.

Látogatóink étellel, itallal, gasztronómiai különlegességekkel történő kiszolgálása érdekében, valamint egyéb termékek – édességek, ajándéktárgyak, kézműves termékek, stb. – árusítására értékesítő partnereket várunk. Az árusításra  a mellékelt területhasználati kérelem kitöltésével lehet jelentkezni 2023. június 15-ig.
A szervezők – tekintettel a rendelkezésre álló terület nagyságára – fenntartják a fesztiválon résztvevő árusok kiválasztásának és elhelyezésének jogát.

Képviselő-testületi és bizottsági ülést tartunk

Kategória: 
Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő, nyilvános ülését 2023. május 30.napján (kedden) 17:00 órakor tartja.
Ezt megelőzően 16:00 órától a Humán Bizottság, 16.30-tól pedig a Pénzügyi Bizottság tart döntéselőkészítő ülést.
A bizottsági és a képviselő-testületi ülés helye: Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (Nyáry Pál út 37.)
 

Hősök Napja Nyáregyháza

Kategória: 
Esemény dátuma: 
vasárnap, 2023, május 28 - 10:00 - 11:00

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata tisztelettel meghívja a település lakosságát a Hősök Napja alkalmából 2023. május 28-án, 10:00 órakor kezdődő, a Hősök Emlékművénél tartandó ünnepi megemlékezésre és koszorúzásra. 
A megemlékezésen közreműködnek a Történelmi Vitézi Rend tagjai.Ünnepi beszédet mond: Fazekasné Czövek Erika a Történelmi Vitézi Rend tagja.

Tájékoztatás kutak engedélyeztetéséről

Kategória: 

Tisztelt Nyáregyházi Lakosok!

Az utóbbi időkben számos nyilatkozat és híradás jelent meg a kutakkal kapcsolatban a sajtóban és a közbeszédben egyaránt.

Ami tény, hogy a kormányzat társadalmi egyeztetésre bocsátotta a kutakra vonatkozó jogszabályok módosításának tervezetét. Ettől a jelenlegi szabályok még nem változnak, de jelzi, hogy hamarosan változások várhatóak.

A változások tartalma a módosító jogszabály elfogadását követően lesz biztos, amint ez ismert lesz, tájékoztatni fogjuk Önöket.

 

Álláslehetőség

Kategória: 
Álláslehetőség

A DAKÖV Kft. Monori Üzemigazgatósága munkatársat keres teljes munkaidőben történő foglalkoztatással IVÓVÍZ HÁLÓZAT SZERELŐ, SZENNYVÍZ HÁLÓZAT SZERELŐ ÉS DISZPÉCSER munkakörökbe.

Feladatok:

Hálózat szerelői munkakör: Ivóvíz, vagy szennyvíz hálózati javítások, karbantartások elvégzése.

Diszpécser munkakör: Monori üzemigazgatóság szennyvíz és ivóvíz rendszereinek felügyelete, hiba bejelenések kezelése, közreműködés az irányítástechnikai feladatok során.

Foglalkoztatás jellege, időtartama: határozatlan idejű munkaviszony

Felméri Péter stand-up comedy előadása Nyáregyházán

Kategória: 
Esemény dátuma: 
szombat, 2023, május 20 - 19:00 - 20:00
Felméri Péter

Szeretettel várunk mindenkit a Kovács István Művelődési Házba, ahol 2023. május 20-án, szombaton este 7 órától Felméri Péter, a Dumaszínház sztárjának stand-up comedy előadása lesz látható! 

Képviselő-testületi ülés közvetítése

Kategória: 

A Képviselő-testületi ülést 17.00 órától élőben közvetítjük.

Testületi ülést tartunk!

Kategória: 
Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő, nyilvános ülését 2023. április 25. napján (kedden) 17:00 órakor tartja.
A képviselő-testületi ülés helye: Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (Nyáry Pál út 37.)
 

Oldalak

Subscribe to RSS - Önkormányzat