2024.07.24, szerda
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Értesítés vízmérők leolvasásáról

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 

Tisztelt Felhasználónk!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a DAKÖV Kft. március hónaptól megkezdi a 2024 évi ütemezett éves leolvasásokat. A vízmérők leolvasásának feltétele, hogy a vízmérő aknák hozzáférhetőek, tiszták legyenek, az aknába való lejutáshoz létra, hágcsó megfelelő minőségben be legyen építve. Kérjük, ellenőrizzék vízmérőaknáikat és szükség esetén takarítsák ki, pakolják ki őket!

A vízmérőhöz való hozzáférés biztosítása, az aknák karbantartása, a vízmérők havonkénti ellenőrzése a felhasználók feladata a vonatkozó alábbi Kormányrendelet szerint:

58/2013.(II.27.) 70. § (2): „A felhasználó részéről szerződésszegésnek minősül, ha

e) a fogyasztásmérő ellenőrzését, a hibás fogyasztásmérő javítását, hitelesítési vagy egyéb okból történő cseréjét, vagy a fogyasztásmérő leolvasását a szerződésben előírtak szerint a víziközmű-szolgáltató részére nem teszi lehetővé, vagy - ha erre jogszabály vagy megállapodás a felhasználót kötelezi - ezek javításáról vagy a cseréjéről, továbbá a vízmérési hely karbantartásáról, a fogyasztásmérő elfagyás elleni védelméről nem gondoskodik,”

Felhívjuk figyelmüket, hogy az éves leolvasáson kívül a vízmérő ellenőrzése a felhasználó feladata és felelőssége!

Amennyiben nagyobb fogyasztást rögzítenek és tényleges fogyasztásról készült számlát szeretnének kapni, az alábbi elérhetőségeken tudják eljuttatni a mérőállást Társaságunkhoz, minden hónap 20-25-e között.

Web: www.dakov.hu

Call center: 06/21-222-8081

Köszönjük szíves együttműködését.

Tisztelettel:

DAKÖV Kft. ügyfélszolgálata

 

 

 

CsatolmányMéret
PDF icon indul_a_leolvasas_-_felhasznaloknak.pdf109.6 KB