2024.05.14, kedd
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Szelektív hulladékszállítás

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 
Vertikál Zrt.

Társaságunk az elmúlt évekhez hasonlóan 2017-ben is térítésmentesen végzi a háztartásonkénti szelektív hulladékgyűjtést. Az ingatlan tulajdonosnak lehetősége van az újrahasznosítható, illetve a komposztálható hulladék elszállítatására az előre meghirdetett (a csatolmányban feltüntetett) szállítási napokon.  

Újrahasznosítható hulladékok gyűjtése

Önnek csak annyit kell tennie, hogy az elszállítás napján reggel 6:00 óráig áttetsző műanyag zsákban, vagy kötegelve kihelyezi az ingatlana elé a következő elkülönítetten gyűjtött anyagokat:

·         Ásványvizes, üdítős, PET, egyéb flakonok

·         Tiszta csomagoló fóliák, fém- és aludobozok (sörös, üdítő, konzerves)

·         Papír (újság és karton kötegelve is jó), illetve a kombinált csomagolóanyagok (pl. tejes és gyümölcsös, Tetra-Pack)

FONTOS: Kérjük, hogy a csomagolási hulladék közé NE helyezzen üveget! Mindig gondoljon arra, hogy minden hulladékunkkal emberek dolgoznak. Lehetőség szerint az újrahasznosítható anyagok tisztán, laposra hajtogatva/taposva kerüljenek a gyűjtőzsákba.

 

Üveghulladékok gyűjtése

Társaságunk 2017. évben is minden településen biztosítja az üveg hulladék elkülönített gyűjtését, az üveggyűjtő pontokon történő elhelyezéssel.

Komposztálható hulladékok gyűjtése                                           

A levágott füvet és egyéb lágyszárú növényeket Társaságunk lebomló zsákban, illetve maximum 70 cm hosszú, és 50 cm átmérőjű kötegekben összekötve szállítja el az ingatlan elől.

FONTOS: Kérjük, a komposztálható hulladékot úgy helyezze ki, hogy az a közterületet ne szennyezze! A zsákban kihelyezett zöldhulladék közé háztartási hulladék NEM kerülhet.

 

Tisztelt Ingatlan Használó!

Házhoz menő lomtalanítás

Társaságunk előre egyeztetett időpontban elvégzi, a háztartásban keletkezett lom elszállítását úgy, mint feleslegessé vált használati tárgyakat, eszközöket, bútorokat. A nagy méretű lom (pl. bútor) kivételével, a kisebb méretű anyagok a hatékonyabb elszállítás és szétszóródás megakadályozása érdekében kizárólag bezsákolva, kötegelve kerülnek elszállításra!

Nem tartoznak a lomtalanítás körébe, így nem kerülnek elszállításra:

-          gally, salak, trágya, szalma, egyéb növényi és állati hulladék, építési, bontási hulladék, egyéb mezőgazdasági, ipari hulladék;

-          elektromos, elektronikai készülékek (pl. TV-készülék, hűtőgép…);

-          veszélyes hulladékok, gumiabroncs, akkumulátor, festékes doboz, fáradt olaj, kátrányszármazékok, pala … stb.;

-          heti hulladékszállítás körébe tartozó háztartási, valamint gazdálkodói-vállalkozói tevékenységből származó hulladék.

A díjmentes elszállítás feltétele, hogy a közszolgáltatásba bekapcsolt ingatlanhasználónak ne legyen díjhátraléka. Kérjük, hogy lomtalanítási igényét a megadott régiós elérhetőség egyikén jelezze a közszolgáltató felé. Telefonáláskor kérjük, hogy a Felhasználó azonosítóját előkészíteni szíveskedjenek!

A lomtalanítás nem konténerben történik!

 
 

További információ:

E-mail: info@vertikalrt.hu

Honlap: www.vertikalzrt.hu

Régiós elérhetőségek:

Központ: 22/576-070; penzugy@vertikalrt.hu

Dél – Pesti régió: 24/535-535; szallitas@kunepszolg.hu

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

FONTOS: A lomtalanítás körébe tartozó hulladékokat az előre leegyeztetett időpontban, reggel 6 óráig készítsék ki az ingatlan elé!

Tisztelettel: 

Vertikál Nonprofit Zrt. 

CsatolmányMéret
PDF icon szelektiv_szallitasi_naptar_2017.pdf174.46 KB